ÄR DU PROFFS PÅ LEDNINGSSYSTEM FÖR INFORMATIONSSÄKERHET? – Mars 2016

safeside.logo

Med den takt som Cyber Security utvecklas räcker det inte längre att vara ett traditionellt kunskapsföretag.

Erfarenhetsutbyte mellan individer och utveckling av kompetens måste accelereras för att leva upp till våra kunders komplexa utmaningar i dagens och framtidens hotbild. Detta har SAFESIDE tagit fasta på, så när du jobbar hos oss får du ta del av en stimulerande och utvecklande miljö med spännande och utmanande uppdrag. Research- och developmentkonferenser genomförs ett par gånger per år och stort fokus läggs på kunskapsutbyte och lärande. På SAFESIDE har du möjligheten att vara med och forma strategier för att utveckla framtidens lösningar och metoder. Sist men inte minst får du som konsult på SAFESIDE grymt trevliga kollegor!

Är du en SAFESIDARE? Du är den vi söker om du trivs med att vara självgående i konsultrollen och uppskattar stort eget ansvar samt om du drivs av att optimera nyttorna för kunden och alltid verkar för kvalitet och precision. Vi ser också gärna att du trivs i sociala sammanhang och är en lagspelare när det behövs.

Just nu har vi en stor efterfrågan vad gäller införande av ledningssystem för informationssäkerhet och därför söker vi dig som är LIS-proffs.
Vi ser gärna att du:

  • Har genomfört utredningar, analysarbeten, förstudier samt tagit fram beslutsunderlag, kravspecifikationer och riskanalyser.
  • Är van att jobba i projektform och vara föredragande och leda i olika typer av arbetsgrupper.
  • Har stort kundfokus för att optimera nyttorna för kunden samt alltid verka för kvalitet och precision.

Vi vill att du har goda kunskaper inom ISO 27001 och erfarenheter av införande av LIS. Du får gärna vara CISSP, CISM, CISA-certifierad eller motsvarande. Dessutom vill vi gärna att du har goda kunskaper om klassificering, riskhantering, kravhantering, förändringsarbete, verksamhetsanalys, kontinuitetsplanering, strategiarbete samt att hålla i utbildningar och föredrag.

Ansök redan idag! Ansökningar behandlas löpande och har du frågor om tjänsten eller SAFESIDE kan du maila Mårten som är konsultchef, eller ringa på 070- 358 93 03.

Läs gärna mer om SAFESIDE SOLUTIONS på www.safeside.se

SAFESIDE SOLUTIONS hjälper företag och organisationer att skapa effektivitet och verksamhetsnytta
genom att hitta rätt nivå av risktagande och säker informationshantering. Detta görs genom en balanserad syn på teknik-, organisations- och ledningsfrågor. Med syfte att säkerställa att företag och organisationer har rätt skydd av affärskritisk information och hög tillgänglighet.