Europoint – Söker fler erfarna konsulter – April 2015

© Europoint

Vill du jobba med de bästa inom Informations- & IT-säkerhet? Vi tror att man ständigt skall utmana sig själv och sin förmåga, våga pröva sina vingar och lära sig nya saker.

Vi växer stadigt med lönsamhet och våra kunder fortsätter att efterfråga våra tjänster. Därför söker vi fler konsulter till Stockholm och Uppsala.

Vi söker i våra medarbetare personer som vill utveckla, sig själva och våra kunder, Personer som trivs i konsultrollen och som lika gärna jobbar i grupp som ensam. Personer som är professionella i allt de gör från affär till leverans.

Vi vill vara bland de bästa på det vi gör därför söker vi de bästa!

Informationssäkerhetskonsult

Du har minst tio års yrkeserfarenhet. Du har också arbetat med informationssäkerhet, t.ex. ledningssystem, riskanalyser, kontinuitetsplaner eller IT-revision. Vi ser gärna att du också har arbetat med tekniska uppgifter, t.ex. inom systemutveckling, infrastruktur, IT-drift eller IT-säkerhetslösningar. Du har arbetat flera år som konsult eller i liknande roller.

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom IT, exempelvis civilingenjör, data- eller systemvetare.
Du har minst en certifiering inom säkerhetsområdet, t.ex. CISSP, CISA, CISM eller CGEIT. Det är bra om du också har någon mer teknisk certifiering inom datakommunikation eller infrastruktur.

Du är duktig på att formulera dig muntligt och skriftligt på både engelska och svenska. Du har lätt för att strukturera ditt arbete. Du har kännedom om standarder för informationssäkerhet, t.ex. SS/ISO 27000.

IT-säkerhetskonsult

Du har minst fem års yrkeserfarenhet. Du har t.ex. arbetat med drift av komplexa och verksamhetskritiska servermiljöer baserade på UNIX/Linux eller Windows, komplexa brandväggslösningar eller nätverksdesign. Du har erfarenhet av projektarbete och självständigt drivit projekt.
Vi tror att du har en högskoleutbildning inom IT, exempelvis civilingenjör, data- eller systemvetare, eller motsvarande kunskaper och erfarenheter. Du har arbetat som konsult eller i liknande roller.

Du har en certifiering eller motsvarande inom säkerhetsområdet, t.ex. CISSP. Du har tekniska certifieringar inom datakommunikation eller infrastruktur.

Du är duktig på att formulera dig muntligt och skriftligt på både engelska och svenska. Du har lätt för att strukturera ditt arbete och kan utföra arbetsuppgifter självständigt. Du har kännedom om standarder för informationssäkerhet, t.ex. SS/ISO 27000.

Vi erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete i ett stabilt och lönsamt företag där möjligheten till utveckling är stor för rätt person. Du får fast samt rörlig månadslön plus resultatrelaterad bonus kvartalsvis och vi erbjuder även kompetensutveckling och ett generöst förmånspaket som utformas efter eget val.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning, därför ser vi gärna kvinnliga sökande.
Om du tycker tjänstebeskrivningen passar in på dig så skicka din ansökan till jobb@europoint.se snarast då urvalet sker löpande.
Vi undanber oss vänligen samtal från andra rekryteringsföretag och annonssäljare.