Konsult inom IT-säkerhet – April 2015

 

IT Advisor fortsätter att växa för att möta efterfrågan från våra kunder. Vi söker i och med denna annons dig som vill arbeta som konsult inom Identity & Access Management (IAM) eller Security Information & Event Management (SIEM).

Beskrivning av jobbet

Vill du börja arbeta hos ett expanderande och ambitiöst konsultföretag som arbetar med de mest utmanande säkerhetsfrågor som stora bolag och statliga myndigheter har idag? Vill du arbeta med marknadsledande produkter och teknologier samt lära dig av branschens mest erfarna konsulter?

IT Advisor fortsätter att växa för att möta efterfrågan från våra kunder. Vi söker i och med denna annons dig som vill arbeta som konsult inom Identity & Access Management (IAM) eller Security Information & Event Management (SIEM).

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att arbeta som systemutvecklare i projekt hos våra kunder och då inom IAM eller SIEM. Detta innebär att arbeta med teknik såväl som med affärsprocesser samt fördjupa dig inom de produkter som används på marknaden.

Det finns även utrymme för att ta ansvar för mindre utvecklingsteam och på sikt utvecklas mot rollen som projektledare och kundansvarig. Detta är dock inget krav utan är helt och hållet ambitionsdrivet från din sida.

När du börjar hos oss kommer du att gå en introduktionskurs där du vidareutbildar dig inom det område där du ska arbeta samt i vår arbetsmetodik. Längden på utbildningen varierar beroende på behov men den brukar genomföras på 4 veckor.

Kompetensprofil

Du ska ha en relevant akademisk examen samt minst några års arbetslivserfarenhet som konsult och systemutvecklare inom IT och då helst inom IAM eller SIEM. Viktigt att du har arbetat i implementationsprojekt motsvarande och skaffat dig viss kunskap och erfarenhet av teknik, processer och utvecklingsmetodik.

Det är av stor vikt att du är en dedikerad och driven som person samt gillar att ta ansvar och genomföra förändringsarbete för att uppnå resultat.

Det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Några andra viktiga egenskaper är:

  • Social förmåga och förmåga att kommunicera
  • Är en lagspelare
  • Analytisk förmåga
  • Strukturerad och noggrann.

Kompetens inom följande områden är meriterande:

  • Erfarenhet från att ha arbetat som konsult
  • Erfarenhet från att ha arbetat med IT-säkerhet
  • Certifieringar inom IT-säkerhet
  • Certifieringar inom IT-säkerhetsprodukter

Om IT Advisor
IT Advisor erbjuder konsulttjänster likväl som produktnära tjänster inom IT-säkerhet. Detta gör vi genom att ha kunskap och erfarenhet inom alla delar av leveransen av IT. Vi kallar vårt arbetssätt för The IT Security Value Chain®. Där länkar vi samman och säkerställer att kunden får ut förväntat affärsvärde av sitt IT-säkerhetsarbete, från strategi och IT-styrning till lösning och förvaltning.

Vår vision är att vara Sveriges ledande konsultföretag inom IAM, SIEM respektive Threat Management och då ett naturligt val för våra kunder när de söker en samarbetspartner inom dessa områden. Vi ska också vara en mycket attraktiv arbetsgivare som lägger stor vikt vid att utveckla våra konsulter i deras yrkesroller såväl som individer.

Vår värdegrund är baserad på kvalitet, professionalism och kompetens där personligt ansvartagande är ambitionsdrivet samt företaget genomsyras av entreprenörskapstanken.

IT Advisor är verksamt på den svenska marknaden sedan 2008 och vi har kontor i Stockholm. 2014 blev vi utsedda till DI Gasell.

Urval och intervjuer

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under våren. Vi ber dig skicka din ansökan online på monster.se eller till rekrytering@itadvisor.se Till din ansökan ska bifogas CV.