Seniorkonsult och projektledare inom IT-säkerhet – April 2015

 

IT Advisor fortsätter att växa för att möta efterfrågan från våra kunder. Vi söker i och med denna annons dig som vill arbeta som konsult inom Identity & Access Management (IAM) eller Security Information & Event Management (SIEM).

Beskrivning av jobbet

Vill du börja arbeta hos ett expanderande och ambitiöst konsultföretag som arbetar med de mest utmanande säkerhetsfrågor som stora bolag och statliga myndigheter har idag? Vill du ansvara för IT-leveranser ute hos kunder och hjälpa dem att få ut förväntat affärsvärde av deras säkerhetsinvesteringar?

IT Advisor fortsätter att växa för att möta efterfrågan från våra kunder. Vi söker i och med denna annons dig som kommer att arbeta som seniorkonsult och projektledare inom Identity & Access Management (IAM) eller Security Information & Event Management (SIEM).

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att leda och ansvara för leveranser av projekt och andra aktiviteter hos våra kunder. De engagemang du kommer att arbeta med kan omfatta allt ifrån upphandlingar, förstudier, service management och implementation av lösningar till att sätta upp och leda förvaltningsorganisationer.

I en framtid ser vi gärna att du även tar ett kundansvar där det ingår att vidmakthålla affärsrelationer samt utveckla desamma för att nå uppsatta affärsmål och -resultat.

Kompetensprofil

Du ska vara en erfaren konsult och projektledare med potential att i framtiden kunna åta dig kundansvar. Viktigt att du har en teknisk kompetens men på senare år bör du ha arbetat i roller där du haft ansvar för leverans av IT-tjänster och -lösningar till kund.

Det är av största vikt att du är en dedikerad och driven som person samt gillar att ta ansvar och att driva förändringsarbete för att uppnå resultat där du även har fokus på att entusiasmera, utveckla och motivera personal och kunder.

Det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Några andra viktiga egenskaper är:

 • Social förmåga och förmåga att kommunicera
 • Är en lagspelare
 • Analytisk förmåga
 • Strukturerad och noggrann.

Kompetens inom följande områden är meriterande:

 • Erfarenhet från Management Consulting
 • Erfarenhet från projekt- och programledning
 • Erfarenhet från ledande befattningar med leveransansvar
 • Erfarenhet från att arbeta inom IT-säkerhet
 • Certifieringar inom projektledning
 • Certifieringar inom IT-styrning och IT Service Management
 • Certifieringar inom IT-säkerhet

Om IT Advisor

IT Advisor erbjuder konsulttjänster likväl som produktnära tjänster inom IT-säkerhet. Detta gör vi genom att ha kunskap och erfarenhet inom alla delar av leveransen av IT. Vi kallar vårt arbetssätt för The IT Security Value Chain®. Där länkar vi samman och säkerställer att kunden får ut förväntat affärsvärde av sitt IT-säkerhetsarbete, från strategi och IT-styrning till lösning och förvaltning.

Vår vision är att vara Sveriges ledande konsultföretag inom IAM, SIEM respektive Threat Management och då ett naturligt val för våra kunder när de söker en samarbetspartner inom dessa områden. Vi ska också vara en mycket attraktiv arbetsgivare som lägger stor vikt vid att utveckla våra konsulter i deras yrkesroller såväl som individer.

Vår värdegrund är baserad på kvalitet, professionalism och kompetens där personligt ansvartagande är ambitionsdrivet samt företaget genomsyras av entreprenörskapstanken.

IT Advisor är verksamt på den svenska marknaden sedan 2008 och vi har kontor i Stockholm. 2014 blev vi utsedda till DI Gasell.

Urval och intervjuer

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under våren. Vi ber dig skicka din ansökan online på monster.se eller till rekrytering@itadvisor.se Till din ansökan ska bifogas CV.