Certezza söker en IT-säkerhetskonsult till sin SOC – Oktober 2018

Har Du ett stort teknikintresse och är allmänt kunnig inom IT-support, servrar och drift? Är Du en problemlösare med hög servicekänsla? Då ska Du söka jobbet som IT-säkerhetskonsult hos vår SOC!

IT-säkerhetskonsult till Security Operations Center (SOC)

Om Certezza
Certezza är ett oberoende informations- och IT-säkerhetsföretag som erbjuder spetskompetens till näringsliv och offentlig sektor. Vi levererar avancerade tjänster och produkter inom hela informationssäkerhetsområdet. Idag är vi flitigt engagerade som strategiska rådgivare i olika sammanhang, både nationellt och internationell. Certezza är ett erkänt företag inom informationssäkerhetsbranschen vilket leder till att man får jobba med intressanta uppdrag.

I din roll som IT-säkerhetskonsult
Certezzas SOC hanterar uppdrag inom allt från autentisering, identifiering, intrångsförsök till mer traditionella nätverksuppdrag. Certezza har idag ett team på fyra medarbetare som vardagligen arbetar med säkerhetsfrågor på teknisk nivå. De hanterar både support, drift och ska nu utvecklas till att hantera fler tekniska uppdrag och söker därför fler kollegor. Din roll kommer vara en delad roll mellan SOC/drift samt IT-infrastrukturkonsult.

I din roll som IT-säkerhetskonsult arbetar du med att lösa ärenden från kunder via ärendehanteringssystem, telefon eller onsite samt drift och support av hela IT-miljön för Certezza. Din roll som IT-infrastrukturkonsult kommer innebära att bland annat att bygga nätverk och installera/underhålla brandväggar.

Kvalifikationer som IT-säkerhetskonsult
Vi söker dig som har bred grundläggande kompetens inom IT-säkerhet och infrastruktur (brandväggar, TCP/IP osv.) samt erfarenhet inom Windows/Windows server. Det är även fördelaktigt om du har erfarenhet från support/SOC eller bakgrund som konsult.

Det är meriterande men inget krav om du har kunskaper/erfarenheter inom några av områdena nedan.

  • Linux – kunskaper inom drift/installation och skriptning i Bash
  • Active  Directory
  • ExchangeVMware
  • Check Point
  • Kunskaper inom IAM och/eller PKI samt penetrationstest

Vi tror att du har studerat Datavetenskap eller likvärdig utbildning och har ett stort intresse för säkerhet. Som person är du nyfiken på nya produkter, vill ständigt utvecklas och är allmänt kunnig inom IT-support, servrar och drift. Du föredrar att vara generalist och kunna lite om mycket. Vidare tror vi att du är en problemlösare med rätt inställning och attityd. Likaså har du en hög servicekänsla och vill alltid leverera kvalitativ support till kunderna. Du är även självgående i ditt arbete och ansvarstagande.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav.

På Certezza erbjuder vi dig
På Certezza kan vi stolt säga att alla medarbetare spelar en viktig roll när det gäller att göra Certezza till ett välmående och framgångsrikt företag. För att vi som bolag ska kunna utvecklas måste även våra medarbetare ständigt kompetensutvecklas. Därför får alla medarbetare varje år lägga upp en individuell utbildningsplan.

Det som gör oss unika är vår familjära anda som skapar en genuin gemenskap och som gör att vi har roligt på jobbet. Här kan du läsa hur våra medarbetare tycker att det är att jobba på Certezza.

Vidare erbjuder vi:

  • Karriärs och – utbildningsmöjligheter
  • Intressanta uppdrag
  • Generösa förmåner
  • Anställning på ett erkänt informationssäkerhetsföretag
  • Kontor i city med goda förbindelser

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Lönesättning: God grundlön och konkurrenskraftig provision
Tjänsten omfattar: Heltidstjänst tillsvidare
Placeringsort: Kornhamnstorg, Gamla stan

För att spegla mångfalden i vår verksamhet ser vi gärna kvinnliga sökande samt sökande med olika etnisk bakgrund. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Pardis Aenehband, rekryteringsansvarig, eller på 0738- 52 99 29. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via formuläret, så snart som möjligt då vi gör ett löpande urval.
Sista ansökningsdag 2018-11-30.

All kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes.