Nixu söker dig som är IT- eller informationssäkerhetskonsult – Mars 2017

Nixu söker dig som är IT- eller informationssäkerhetskonsult eller har annan liknande position och är intresserad av att fördjupa dig inom it- och informationssäkerhet.

Den omfattande digitaliseringen gör att mängden information ökar explosionsartat samtidigt som hanteringen av information blir allt mer komplex. Cyberhot och nya regulatoriska krav ställer höga krav på företag och organisationer vilket gör att behovet av specialister inom IT och informationssäkerhet är stort.

Nixus mål är att vara med och skapa en säkrare värld och få ett väl fungerade digitalt samhälle, då räcker det inte med att vara ett traditionellt kunskapsföretag. Erfarenhetsutbyte mellan individer och utveckling av kompetens måste prioriteras för att leva upp till nya krav och komplexa utmaningar i dagens och framtidens hotbild. Därför anställer vi nu flertalet personer med potential och ambition att växa inom informations- och IT-säkerhet.

Nixu erbjuder arbete i våra leveranser där vi använder Nixus metoder och modeller – vilket bygger din erfarenhet och kompetens. När du jobbar på Nixu får du vara en del av en stimulerande och utvecklande miljö. Vi jobbar med några av landets mest samhällskritiska verksamheter och har uppdrag inom ett stort antal spännande branscher.  Vid intresse finns även möjligheter att jobba internationellt.

Är du en Nixuan? Du är den vi söker om du trivs med att vara självgående i din roll och uppskattar stort eget ansvar samt om du drivs av att optimera nyttorna för kunden och alltid verkar för kvalitet och precision. Det är bra om du trivs i sociala sammanhang, är en lagspelare och kan tänka dig att resa i jobbet ibland.

Vi söker:

  • Informationssäkerhetskonsult
  • IT-säkerhetsexpert
  • Penetrationstestare
  • Privacyexpert
  • Compliance-experter och revisorer inom informationssäkerhet

 

Ansök redan idag! Skicka CV och ansökan till jobs.sweden@nixu.com , ansökningar behandlas löpande.

Läs gärna mer om Nixu på www.nixu.com.