SÄKERHETSKONSULT TILL FRAMTIDENS KUNSKAPSFÖRETAG! – November 2015

safeside.logo

Traditionella kunskapsföretag räcker inte längre till. Erfarenhetsutbyte mellan individer och utveckling av kompetens måste accelereras för att leva upp till nya krav och komplexa utmaningar i dagens och framtidens hotbild.

När du jobbar på SAFESIDE får du ta del av en stimulerande och utvecklande miljö med spännande och utmanande kunder och uppdrag. Inom SAFESIDE läggs stor fokus på utbildning och lärande. Research och developmentkonferenser genomförs ett par gånger per år. På SAFESIDE har du möjligheten att vara med och forma strategier för att utveckla framtidens lösningar och metoder. Och sist men inte minst får du som konsult på SAFESIDE grymt trevliga kollegor!

Är du en SAFESIDARE? Du är den vi söker till SAFESIDE om du trivs med att vara självgående i konsultrollen och uppskattar stort eget ansvar. Dessutom om du drivs av att optimera nyttorna för kunden samt alltid verkar för kvalitet och precision. Vi ser också gärna att du trivs i sociala sammanhang och är en lagspelare när det behövs.

Just nu har vi många stora spännande uppdrag på gång gällande IT-säkerhet och arkitektur, därför behöver vi förstärka vårt team med fler seniora konsulter.
Vi ser gärna att du:

  • Har genomfört utredningar, analysarbeten, förstudier samt tagit fram beslutsunderlag, kravspecifikationer och riskanalyser.
  • Är van att jobba i projektform och vara föredragande i olika typer av arbetsgrupper.
  • Är inriktad på design- och arkitekturfrågor.
  • Har stort kundfokus för att optimera nyttorna för kunden samt alltid verka för kvalitet och precision.

Meriterande är om du har goda kunskaper om teknisk säkerhet, autentisering, kryptering, identitetshantering, åtkomstkontroll, loggning och nätverkssäkerhet. Förståelse för ISO 27001, LIS och säkerhetskravställning. Samt är CISSP, CISM CISA-certifierad eller motsvarande.

Ansök redan idag! Ansökningar behandlas löpande och har du frågor om tjänsten eller SAFESIDE kan du maila Mårten som är konsultchef, eller ringa på 070- 358 93 03.
Läs gärna mer om SAFESIDE SOLUTIONS.
SAFESIDE SOLUTIONS hjälper företag och organisationer att skapa effektivitet och verksamhetsnytta genom att hitta rätt nivå av risktagande och säker informationshantering. Detta görs genom en balanserad syn på teknik-, organisations- och ledningsfrågor. Med syfte att säkerställa att företag och organisationer har rätt skydd av affärskritisk information och hög tillgänglighet.