Seadot Cybersecurity söker seniora konsulter inom cybersäkerhet – Augusti 2019

Framtidens samhälle är digitaliserat. Vi vill vara med och skapa ett säkert
digitaliserat samhälle och hjälper företag och organisationer som har höga krav på
säkerhet och regulatorisk efterlevnad. Vill du vara med oss på vår resa i detta
långsiktiga säkerhetsarbete?

Att arbeta på Seadot Cybersecurity
Vi är ett ungt expansivt företag och söker seniora konsulter inom cybersäkerhet, som vill vara med i etableringen i Norden och norra Europa. Företaget strävar efter att ha en stark kunskapskultur dit de allra duktigaste och mest ambitiösa söker sig för att utvecklas. Seadot Cybersecurity använder ömsesidig coachning och sparring som en självklar del av kunskapsdelningen i företaget. Genom att dela med oss av kunskap når vi hög kvalitet, utveckling av våra medarbetare och trivsel i företaget.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som trivs med och har lång erfarenhet av en rådgivande roll som konsult. Du vill gärna bidra till företagets utveckling, är duktig på att bygga relationer och förtroende hos kunder och medarbetare samt drivs av att leverera ditt bästa.

Just nu söker vi medarbetare inom

  • Informationssäkerhet
  • Säkerhetsarkitektur och IT-säkerhet
  • Compliance, risk, granskning och revision

Vi ser gärna att du har genomfört utredningar och granskningar inom något eller några av ovanstående områden. Du ska också ha arbetat med att ta fram beslutsunderlag, krav och riskanalyser. Du är van att jobba i projekt och grupp, redovisa resultat muntligt och skriftligt samt leda olika typer av arbetsgrupper. Du har stort kundfokus och har alltid kvalitet och kundens bästa i fokus. Du har goda kunskaper om informationsklassificering, riskhantering, kravhantering, förändringsarbete, verksamhetsanalys, kontinuitetsplanering samt strategiarbete.

Vi tror att du har:

  • Några års erfarenhet från arbete med informationssäkerhet eller IT-säkerhet
  • Relevanta certifieringar såsom CISSP, CISA, CISM, CRISC eller motsvarande
  • Bra kommunikationsförmåga på engelska och svenska.
  • En grundutbildning på högskolenivå inom IT, säkerhet eller annat relevant område.

Ansök redan idag!
Vill du ansöka eller har några frågor om oss – hör av dig senast 30/9 till:
Peter Tornberg, 0703-040656, peter@seadot.se.
Björn Sjöholm, 0705-220110, bear@seadot.se

Mer om Seadot Cybersecurity
Seadot Cybersecurity är ett entreprenörsdrivet bolag med fokus på effektiv säkerhet. Grundarna av bolaget har lång erfarenhet av såväl informationssäkerhet som IT-säkerhet.  Vi erbjuder tjänster till organisationer med höga krav på regulatorisk efterlevnad, compliance och säkerhet. Bolagets kunder har sin huvudsakliga verksamhet i Norden och norra Europa.