Sök efter din medarbetare via SIG Security

Efter förfrågan från olika företag så har vi nu öppnat en rekryteringskanal till våra medlemmar.

SIG Security har ca 600 medlemmar inom branschen för IT och informationssäkerhet. Vi startar nu upp möjligheten att via SIG Security, som en service för våra medlemmar, se aktuella platsannonser riktade till just denna bransch. Tanken är att företag skall kunna få tag på rätt typ av branschfolk, samtidigt som vi på SIG Security vill värna om våra medlemmars intressen. Vi tror detta är ett led på vägen och en bra del i ett medlemserbjudande.

Aktiva annonser:

Annonsör Tjänst Ansök senast
Skatteverket Stockholm
IAM/Behörighetsstrateg Säkerhetsenheten 2019-05-24
Kronofogden i Sundbyberg IT-säkerhetsspecialist 2019-05-24
Kronofogden i Sundbyberg Informationssäkerhetsspecialist till Kronofogden it 2019-05-24
Säkerhetspolisen i Stockholm IT-säkerhetsspecialister till teknikenheten 2019-04-22
Säkerhetspolisen i Stockholm Handläggare till säkerhetsskyddsenheten 2019-04-09
Säkerhetspolisen i Stockholm Specialister-till-sakerhetsskyddsenheten 2019-04-09
Landstinget i Stockholm Informationssäkerhetspecialist 2019-02-17
Certezza, Stockholm Säkerhetsexperter med inriktning krypto 2019-03-31

För mer information om hur du kan komma med:

För att få presentera en arbetsplatsannons via SIG Security krävs en förfrågan till info@sigsecurity.org. Annonsen skall finnas på företagets hemsida eller liknande, färdig att kontrolleras. En länk kommer att skickas ut till samtliga våra medlemmar tillsammans med en kort beskrivning som ni tillhandahåller på max tre rader. Länken kontrolleras och godkänns i samband med att länken skickas ut till våra medlemmar (om annan än redan kontrollerad). Samtidigt som information sätts upp på vår hemsida under rubriken ”Platstorget”.

Kostnaden är 5 000:- plus moms för företag med medlem där det finns en registrering från föregående år. 10 000:- plus moms för företag utan medlem, en betalande medlem i SIG Security räcker.

I dagsläget har vi bara ett format. Formatet erbjuder möjlighet till en inledande 110px bred ikon på annonsen. En större krymps med automatik. Ikonen kan länka till önskad URL. Typsnitten är sitens standarder för brödtext, H4, fet, kursiv.

/SIG Security

Share