Sök efter din medarbetare via SIG Security

Efter förfrågan från olika företag så har vi nu öppnat en rekryteringskanal till våra medlemmar.

SIG Security har ca 400 medlemmar inom branschen för IT och informationssäkerhet. Som en service för våra medlemmar, så har vi aktuella riktade platsannonser. Tanken är att företag skall kunna få tag på rätt typ av branschfolk, samtidigt som vi på SIG Security vill värna om våra medlemmars intressen. Vi tror detta är ett led på vägen och en bra del i ett medlemserbjudande.

Aktiva annonser:

Annonsör Tjänst Ansök senast
Inga aktiva annonser
   

För mer information om hur du kan komma med:

För att få presentera en arbetsplatsannons via SIG Security krävs en förfrågan till kansli@sigsecurity.org. Annonsen skall finnas på företagets hemsida eller liknande, färdig att kontrolleras. En länk kommer att skickas ut till samtliga våra medlemmar tillsammans med en kort beskrivning som ni tillhandahåller på max tre rader. Länken kontrolleras och godkänns i samband med att länken skickas ut till våra medlemmar (om annan än redan kontrollerad). Samtidigt som information sätts upp på vår hemsida under rubriken ”Platstorget”.

Kostnaden är 10 000:- plus moms för företag med medlem där det finns en registrering från föregående år. 15 000:- plus moms för företag utan medlem, en betalande medlem i SIG Security räcker. Till beställningen önskas följande uppgifter:

Företag:
Kontaktperson:
e-postadress:
Faktureringsadress:
Eventuellt konto/kostnadsställe:
Eventuellt krav om e-faktura:

I dagsläget har vi bara ett format. Formatet erbjuder möjlighet till en inledande 110px bred ikon på annonsen. En större krymps med automatik. Ikonen kan länka till önskad URL. Typsnitten är sitens standarder för brödtext, H4, fet, kursiv.

/SIG Security