Digital FOKUS kväll i GBG: Cyberpsykologi – en grundsten i riskhantering

Datum/Tid
Date(s) - 2021/04/28
17:00 - 18:00

Kategori(ies)


Vi kör en uppföljning på den uppskattade kvällen om cyberpsykologi men denna gånger går vi mer in på vad cyberpsykologi är och hur det spelar en avgörande roll i riskhantering och ett modernt, systematiskt arbete med säkerhet. Kvällens föreläsning kommer guida dig genom grunderna i cyberpsykologi och hur beteende i cyberrymden har en avgörande dimension för ansvariga inom säkerhetsfrågor kopplat till digitalisering.

Kvällens talare:
Robert Willborg är kvällens föredragare som arbetar som CISO på Junglemap. Han har en omfattande och bred kunskap inom informationssäkerhetsområdet och en förkärlek till individen i fokus snarare än tekniken. Robert sitter i Aktuell Säkerhets expertråd och debatterar i säkerhetsämnet samt föreläser globalt. Robert Willborg har en bakgrund från försvaret men har sedan 2010 jobbat mot näringsliv och offentlighet i strategiska roller inom informationssäkerhet.

Varmt välkommen att anmäla dig till denna mycket intressanta FOKUS kväll!

Låter det intressant?
För att delta anmäler du dig via formuläret nedan. Bokningen öppen till 2021-04-27 12:00
Länk delas ut dagen innan FOKUS kvällen.

Är du ännu inte medlem och vill delta? Anmäl dig genom att skicka e-post med namn, telefonnummer och adress till vår platsbokning. Medlemsavgiften är 400 kr per år. Du betalar den enklast via swish: 123 396 86 66, alternativt via BG: 5717-8642 eller PG: 4137145-1.

Kontaktperson:
Om du har frågor kontakta gärna Janne Haldesten via e-post eller på 072-515 82 42 .

Vi ses på MS teams!

Varma hälsningar,
Styrelsen i SIG Security

 

 

Bokning

Bokningen är stängd för detta event, eller du är ej inloggad

Speak Your Mind