Digital FOKUS kväll: Supply Chain attacker – hur genomförs dem och vad kan vi göra?

Datum/Tid
Date(s) - 2021/02/25
17:00 - 18:00

Kategori(ies)


Den 25 februari gästas vi av säkerhetsspecialisten Jonas Lejon som kommer dela med sig av sin erfarenhet och kunskap om hur cyberangrepp genomförs genom leverantörsled (Supply chain) och vad vi kan göra för att upptäcka och förhindra denna typ av attack som ökar mer och mer för varje år. Under kvällen kommer du erhålla konkreta tips på vad du kan göra inom Er organisation, såväl tekniska som organisatoriska åtgärder.

Kvällens talare:
Jonas Lejon jobbar som oberoende specialist inom cybersäkerhet och fokuserar på tekniska granskningar av produkter och system som kräver extra hög assurans. Han är aktiv i många säkerhetsforum och är bland annat grundaren till säkerhetsbloggen kryptera.se samt en av grundarna till Säkerhetsbubblan på Facebook. Jonas har ett förflutet från Försvarsmakten och FRA där han jobbat i över 10 år.

Varmt välkommen att anmäla dig till denna mycket intressanta FOKUS kväll!

Låter det intressant?
För att delta anmäler du dig via formuläret nedan. Länk delas ut dagen innan FOKUS kvällen.

Är du ännu inte medlem och vill delta? Anmäl dig genom att skicka e-post med namn, telefonnummer och adress till vår platsbokning. Medlemsavgiften är 400 kr per år. Du betalar den enklast via swish: 123 396 86 66, alternativt via BG: 5717-8642 eller PG: 4137145-1.

Kontaktperson:
Om du har frågor e-posta gärna Caroline Lendowski eller ring på 070-57 893 95.

Vi ses /hors 25 feb 17:00 via Zoom!

Varma hälsningar,
Styrelsen i SIG Security

Bokning

Bokningen är stängd för detta event, eller du är ej inloggad

Speak Your Mind