FOKUS kväll Göteborg: Så får du en effektivare hantering av verksamhetens säkerhetsutmaningar!

Datum/Tid
Date(s) - 2019/02/05
16:45 - 19:00

Plats
Knowit, Göteborg

Kategori(ies)


I en verksamhet där säkerhetsutmaningarna blir allt fler, och mer komplexa krävs det att strukturer, processer och rutiner är på plats för att kunna hantera dem på ett så tids- och kostnadseffektivt sätt som möjligt. Men hur gör vi det, och vad behöver vi tänka på? Hur gör vi när utmaningar blir fler, än vad resurserna räcker till för? Vilka resurser behöver vi, och hur ska vi organisera oss?

Detta blir frågeställningarna för årets första FOKUS kväll i Göteborg. Vi inleder kvällen med Eva Berg, som ensam mötte dessa utmaningar i sin roll som CIO för en kommun. Eva kommer dela med sig av sina erfarenheter, från resan att ha etablerat och utökat en säkerhetsorganisation. Hur hon gick från att vara ensam, till att ha inkluderat nya medarbetare samt vilka positiva effekter som uppstår, när det faktiskt finns en organisation som arbetar med säkerhet på plats.

 För Eva har säkerhet löpt som en röd tråd genom hela hennes arbetsliv. De senaste 15 åren har hon jobbat som CIO, bland annat på Försvarets Materielverk, Handelshögskolan i Göteborg och Kungsbacka kommun. Tre olika verksamheter med väldigt olika syn på säkerhet. Hon har också en bakgrund som IT-säkerhetslärare och polis. I sin roll som polis var hon med i den första hackerutredningen i Sverige.

Efter presentationen är du välkommen att stanna kvar för att mingla och nätverka med andra säkerhetsintresserade människor.

Agenda för kvällen:

  • 16.45 – 17.00 Ankomst + fika
  • 17.00 – 17.05 SIG Security hälsar välkommen
  • 17.10 – 18.00 Eva Berg presenterar
  • 18.00 – 19.00 Mingel och mat

Låter det intressant?
Vi ser fram emot att träffa dig den 5 februari hos KnowIT!

Medlemskap:
Medlemsavgift är 350kr per år. För att medverka på FOKUS kvällar behöver du ha betalat din medlemsavgift. Du kan betala på följande sätt: BG: 5717-8642, PG: 4137145-1, Swish: 123 396 86 66.
Bli medlem och boka en plats genom att skicka e-post till vår platsbokning. Befintliga medlemmar bokar genom att logga in och boka via formuläret nedan.

Kontaktperson för FOKUS-kvällen:
Ring gärna Caroline Svensson på 070-57 893 95 om du har några frågor.

Varma hälsningar,
Styrelsen i SIG Security 
 

Bokning

Bokningen är stängd för detta event, eller du är ej inloggad

Speak Your Mind