FOKUS kväll Gbg: Hur IT- och informationssäkerhet är en affärsmöjlighet och hur du övertygar högsta ledningen om det!

Datum/Tid
Date(s) - 2018/09/25
16:30 - 18:30

Plats
Pagero AB

Kategori(ies)


Många ser IT- och informationssäkerhet som något onödigt ont när man egentligen borde se det som en affärsmöjlighet. Att systematiskt arbeta med säkerhet reducerar inte bara verksamhetens risker, utan det bidrar också till ökad tillväxt. Kvällens talare Christer Wejke, CISO på Pagero, kommer att dela med sig av hur Pagero har skapat ett ramverk för informationssäkerhet utifrån företagets risk- och affärskrav. Pagero har framgångsrikt implementerat ett säkerhetsprogram på företagets alla nivåer mha olika IT- och informationssäkerhetsmätningar, allt baserat på ett risk- och affärsdrivet arbete med syfte att skydda Pageros affärskritiska tillgångar på ett kostnads- och resurseffektivt sätt.

Christer kommer att dela med sig av hur han övertygat högsta ledningen om att IT- och informationssäkerhet är en affärsmöjlighet samt vilka lärdomar och utmaningar han har stött på sedan programmet lanserades för 3 år sedan.

Efter presentationen är du välkommen att stanna kvar för att mingla och nätverka med andra säkerhetsintresserade människor.

Ta gärna med dig någon för det är roligare ju fler vi är!

Har du frågor? Hör av dig till info@sigsecuirty.org.

Vi ser fram emot att träffa dig den 25 september!

Varma hälsningar,

Styrelsen i SIG Security


Detaljerad information:

Anmälan:
För att boka plats måste du logga in. Nya medlemmar kan boka plats genom att skicka ett mail med för- och efternamn, telefonnummer och e-post till platsbokning@sigsecurity.org. Meddela även om du tar med dig en kamrat.

Medlemskap:
Är du ännu inte medlem kommer det finnas möjlighet att teckna medlemskap till SIG Security under kvällen. Vi erbjuder gratis medlemskap för 2018 för dig med bostadsadress i Göteborg. Medlemsavgiften är vanligtvis 350 kr per år.

Agenda för kvällen:
16.30 – 17.00 Ankomst & registrering
17.00 – 17.10 SIG Security hälsar välkommen
17.15 – 18.00 Christer Wejke presenterar
18.00 – 18.30 Mingel

Kontaktperson för FOKUS kvällen:
Ring gärna om du inte hittar till lokalen eller av annan anledning till Caroline Svensson på 070-57 893 95.

Bokning

Bokningen är stängd för detta event, eller du är ej inloggad

Speak Your Mind