Medlemserbjudande: Rabatt till CS3STHLM Summit 2017

Datum/Tid
Date(s) - 2017/10/24 - 2017/10/26
Hela dagen

Plats
Nalen

Kategori(ies)


Vår samarbetspartner Omnisiens erbjuder medlemsrabatt på CS3STHLM Summit 2017 den 24-26 oktober i Stockholm

CS3STHLM summit är en årlig internationell konferens som fokuserar på samhällskritiska processer och industrier. CS3STHLM har organiserats sedan 2014 (tidigare känd som 4SICS) och har snabbt blivit den främsta säkerhetskonferensen med fokus på SCADA/ICS och IoT i norra Europa! Där kommer det ges en rad intressanta föredrag kopplade till cybersäkerhetsfrågor i kritisk infrastruktur.

Bland annat kommer ENISA att finnas på plats för att delge det senaste kring EU:s nya NIS-direktiv, som innebär att alla viktiga samhällsaktörer nu måste visa upp att de kontinuerligt arbetar med säkerheten i sina it-system – allt på grund av den ökade hotbilden utifrån.

Det kommer hållas mängder av intressanta föreläsningar inom IT-säkerhet, social engineering, cyberattacker mot kritisk infrastruktur men även strategier för hur man bäst skyddar sig. I år har vi dessutom byggt upp ett säkerhetslab med en mängd utrustning där man oavsett förkunskaper kan se och lära sig om olika typer av sårbarheter och skydd.

Dessutom finns det möjlighet att utbilda sig ytterligare genom de kurser som erbjuds innan konferensen i samma lokaler (Nalen vid Regeringsgatan 74).

Slutligen är detta förstås ett ypperligt tillfälle att träffa branschkollegor såväl på tisdagens välkomstevent som vid den gemensamma konferensmiddagen på onsdagskvällen den 25/10.

Mer info finner du på CS3STHLM Summit:

Logga in för att se hur du kan få din rabatt.

Speak Your Mind