Ny webbplats!

Homo apparatus superest - "den förberedde överlever". 

Detta är inte bara aktuellt i orkansammanhang - som vi sett i dagarna - men också i webbplatssammanhang. SIG Security har skapat en ny webbplats baserad på WordPress bloggverktyg - något som kommer att passa oss långt bättre än den tidigare modellen. Det ger oss helt nya möjligheter till interaktivitet med våra medlemmar - något som vi kommer att få se i närtid!

När det visade sig att vår webbpartner oväntat gick i konkurs var vi faktiskt redan färdiga med denna webbplats. Så kan det gå. Vad vi lär oss av detta är att reservplaner faktiskt har ett värde och det är alltid lika trevligt när de kommer till användning - trots det otrevliga sammanhang som gör att det behövs.

Comments

  1. emelie.thornell@combitech.se says

    Det verkar fungera utmärkt detta. /Emelie

  2. Genom att använda en CMS som motsvarar tidens krav så kommer det bli lättare att få kommentarer, synpunkter och en diskussion med och mellan medlemmarna. Snyggt jobb!

    • Bengt Berg says

      Tack för det, Carl! Och tack för ditt arbete som alfatestare! Nu skall vi se till att trycka nära 1000 medlemmar genom portalens medlemsfunktion och sätta upp deras rättigheter. Tanken är att medlemmarna exempelvis skall kunna kommentera kommande evenemang med förslag på aspekter som skall belysas, eller kommentera händelser i branschen!