FOKUS-kväll Virt: Effektivisera och förbättra ditt säkerhetsarbete! Boka in den 5e november

Datum/Tid
Date(s) - 2020/11/05
16:00 - 17:30

Kategori(ies)


Den 5 november kl 16.00 berättar Björn om hur du kan effektivisera och förbättra ditt säkerhetsarbete. Missa inte denna intressanta föreläsning med en mycket erfaren medlem, Björn Sjöholm.

Digitaliseringen ökar och stora delar av samhället är helt beroende av digitala tjänster. Är riskerna som introduceras hanterade med dagens säkerhetsprodukter och lösningar?

Hinner säkerhetsbranschen med att möta riskerna i den digitala världen eller är cybersäkerhetsriskerna större än någonsin? Hur kan säkerhetsbranschen leverera säkerhet på ett effektivare sätt? Kan säkerhet som tjänst vara en lösning för effektivare säkerhet? Presentationen går igenom utvecklingen från preventiva it-säkerhetsprodukter till moderna tjänster för säkerhet för såväl preventiva som detektiva lösningar.

Kvällens talare:
Björn Sjöholm är Director Cyber Security på Zacco där han ansvar för managerade cybersäkerhetstjänster. Björn driver även konsultföretagen Seadot och Seadot Cybersecurity. Björn har en lång erfarenhet av cybersäkerhet från roller som konsult, revisor och företagsledare. Björn är M.Sc. i datavetenskap och innehar flertalet certifieringar  som t.ex. CISSP, CISA, CISM, CRISC, CGEIT, CDPSE samt är ISO 27001 lead auditor.

Agenda för kvällen:

  • 16.00- 16.15 Online-uppvärming och test ljud/bild
  • 16.15- 17.00 Presentation
  • 17.00- 17.30 Frågestund

Låter det intressant:
Boka plats för via formuläret nedan. En länk kommer att skickas ut innan mötet till de som bokat sig.
Är du ännu inte medlem och vill delta via länk? Anmäl dig genom att skicka e-post med namn, telefonnummer och adress till vår platsbokning. Medlemsavgiften är 400 kr per år. Du betalar den enklast via swish: 123 396 86 66, alternativt via BG: 5717-8642 eller PG: 4137145-1.

För att mötet skall hållas stabilare och enklare. Slå av kamera och mik när du inte talar (mute). Detta minskar både störningar och håller videokvaliteten stabil.

Välkomna!

Bokning

Bokningen är stängd för detta event, eller du är ej inloggad

Speak Your Mind