LIVE-podd! Framtidens e-legitimation med Freja-eID, torsdagen den 3 december!

Datum/Tid
Date(s) - 2020/12/03
16:00 - 17:30

Kategori(ies)


Torsdagen den 3e december kl 16.00-17.30 så kommer Johan Henriksson från Freja eID Group, tidigare Verisec att berätta om e-legitimation.

För drygt två år sedan så hade SIG Security en FOCUS-kväll, med Polisens Jan Olsson samt Johan Henriksson om “E-legitimation, utmaningar och möjligheter”.  Nu har det hänt en hel del inom detta område, och vi skall uppdatera oss i ämnet. Nu kan man ha tjänste-legitimation med LOA 3 nivå, hantera anställda på ett smidigt sätt med e-ID, säkrare login samt andra typer av möjligheter kring denna teknik.

Tillsammans med IT-Säkerhetspodden kommer vi intervjua och diskutera om denna spännande teknik, som börjar komma upp och utvecklas mer och mer. Vi får höra vad som är på gång och vad kunderna efterfrågar.

Låter det intressant?
För att delta anmäler du dig via formuläret nedan.

Är du ännu inte medlem och vill delta? Anmäl dig genom att skicka e-post med namn, telefonnummer och adress till vår platsbokning. Medlemsavgiften är 400 kr per år. Du betalar den enklast via swish: 123 396 86 66, alternativt via BG: 5717-8642 eller PG: 4137145-1.

Vi ser fram emot att träffa dig den 3 december! Länk för online-event kommer via e-post, närmade den 3:e December till anmälda, boka en plats nu.

Varma hälsningar,
Styrelsen i SIG Security

/Väl mött!

Bokning

Bokningen är stängd för detta event, eller du är ej inloggad

Speak Your Mind