Medlemserbjudande: Besök Cyber Security Act i december med 25% rabatt på ordinarie pris

Datum/Tid
Date(s) - 2019/12/03
09:00 - 16:30

Plats
Clarion Hotel Sign

Kategori(ies)


Denna dag får du fördjupad kunskap om kommande Cyber Security Act och det nya certifieringsramverket för uppkopplade produkter (IoT), appar och molntjänster.

Syftet med Cyber Security Act är att stärka förtroendet och säkerheten i våra molnbaserade, digitala och uppkopplade produkter, processer, system och tjänster – samtidigt som alla verksamheter fortsatt ska kunna dra nytta av de möjligheter som digitalisering för med sig. Ett viktigt steg mot målet om en gemensam inre digital marknad inom EU.

Du får:

  • Lära dig mer om EUs syfte och mål med cybersäkerhetsakten och certifieringarna, samt hur dessa kommer att fungera i praktiken – för beställare och leverantörer.
  • Fördjupad kunskap om hur Cyber Security Act hänger ihop med GDPR och NIS-direktivet, samt hur ramverket förhåller sig till ISO 27000-serien.
  • Lyssna till och diskutera området med flera experter och specialister inom området. Du möter bland andra Anders Jonson, som ingår i EUs arbetsgrupp avseende Cloud Service Provider Certification. Gruppen arbetar med utformningen av det nya regelverket kring molnsäkerhet.
  • Veta mer om hur svenska företag och organisationer bör förbereda sig inför införandet av Cyber Security Act.

Varmt välkommen den 3 december!

Läs mer och anmäl dig här!

Du behöver vara inloggad för att se erbjudandet nedan.

Speak Your Mind