Medlemserbjudande från IFI: Hot & Säkerhet 2021 – en heldag med expertföreläsningar och praktikfall!

Datum/Tid
Date(s) - 2021/05/20
Hela dagen

Kategori(ies)


En global undersökning visar att tre av tio svenska IT-ansvariga känner att de ligger långt efter i säkerhetsarbetet. Samtidigt ökar antalet cyberhot och attacker i hög takt. Det finns ett stort behov av att höja kompetensen kring båda vilka hotbilder vi står inför och hur vi får till ett strukturerat säkerhetsarbete för att skydda oss från dessa.

Under konferensen Hot och Säkerhet den 20 maj bjuder IFI på en heldag på temat cybersäkerhet & informationssäkerhet. Då varvas expertföreläsningar med högaktuella praktikfall från verksamheter som delar med sig av sina erfarenheter. Vi tittar närmare på dagens hotbilder som bland annat hackerattacker och ransomware. Vad gör du om det blir skarpt läge? Och hur arbetar du förebyggande för att undvika att attacker inträffar? Läs mer och boka din plats här!

Ur talaragendan

  • Knarik Avetisyan, Security Awareness & Compliance Specialist, Schibsted som pratar om hur Schibsted arbetar för att säkra “security awarness” i hela organisationen.
  • Willy Stjernudde, Head of Information and IT-security, SJ som föreläser om hur SJ genom ett kontinuerligt IT-säkerhetsarbete ökar såväl driftsäkerheten som kundernas säkerhet.
  • Ranja Bunni, Senior Legal Counsel, Knowit som pratar om nyheter och den senaste utvecklingen gällande de regelverk som har påverkan på vår cybersäkerhet.
  • Mats Hultgren, VP Cyber Strategies, Truesec som berättar mer om på vilket sätt dagens cyberhot förutsätter moderna skydd. Vi verkar i en värld där angriparna blir allt smartare och effektivare – kan vi säga det samma om vårt cyberförsvar?
  • Kent Illemann, Information Security & IT-Security Architect, Assurance & ConsultingIllemann Konsult som föreläser om förebyggande säkerhetsarbete och vad kan vi kan göra för att ligga steget före

Digitalt event – delta där du är!
Givet rådande läge kommer vi att leverera Hot & Säkerhet som en helt digital konferensupplevelse. Vi sänder dagen live från en studio och du kan delta på konferensen där du är. Vi har under 2020 utvecklat en mycket god förmåga att leverera våra event digitalt där vi arbetar med modern och driftsäker teknik – vår ambition är att ge dig samma kvalitativa innehåll som alltid!

Praktisk information

  • När:  20 maj kl. 09:00-16:30
  • Var:  Du deltar från den plats som passar dig bäst!
  • Anmälan: Konferensen sker i samarbete med Institutet för Informationsteknologi och du anmäler dig på evenemangswebben: https://hotochsakerhet.se/.
  • SIG-rabatt: Som medlem i SIG Security får du 20 % rabatt på konferensavgiften och betalar 4760 SEK exkl. moms för hela dagen (ord. pris 5 950 SEK).

Rabattkoden synlig nedan för inloggad medlem:

Speak Your Mind